novosti

Završna konferencija i okrugli stol

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, u suradnji sa projektnim partnerima, Sveučilištem u Zadru te Fakultetom elektrotehnike i računarstva i Prirodoslovno – matematičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, organizira završnu konferenciju i okrugli stol.

Pučko otvoreno učilište, Imotski

ponedjeljak, 22.5.2023., 10:00-13:00 h – Završna konferencija

utorak, 23.5.2023., 10:00-13:00 h – Okrugli stol

Završna konferencija održava se povodom završetka projekta VODIME, usmjerenog na jačanje otpornosti na klimatske promjene ranjivih sektora upravljanja vodnim resursima, poljoprivrede, energetike i turizma na specifičnom području Imotske krajine. Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti predstavnik Grada Imotskog te izv. prof. dr. sc. Neno Torić, v.d. dekana Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Split, nakon čega će slijediti prezentacijeprojektnih istraživača sa ciljem predstavljanja projektnih rezultata. Za kraj je predviđen prigodni domjenak za sve sudionike.

Sljedeći dan biti će održan okrugli stol na kojem će se sa predstavnicima javnosti diskutirati o mjerama prilagodbe klimatskim promjenama i svemu što one donose za šire područje Imotske krajine.

Skip to content